Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Επιλέξτε Κατηγορία

- 2%

Φορτιστής μπαταριών λιθίου NiteCire SC4

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.00
47.95
Κερδίζετε : 1.05 (2%)
nitecoresc4
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμίας

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ NITECORE SC4 

  • Εξαιρετικός γρήγορος φορτιστής 3A. Το ρεύμα φόρτισης κυμαίνεται από 300-3000mA και είναι χειροκίνητα επιλέξιμο. Η οθόνη LCD με τεχνολογία MVA δίνει πληροφορίες για την φόρτιση σε πραγματικό χρόνο. Βελτιωμένη διαδικασία φόρτισης για τις μπαταρίες IMR. Το ρεύμα φόρτισης σε μία θέση φτάνει τα 3Α.  Χρειάζεται μόλις 55 λεπτά για να φορτίσει μία μπαταρία IMR 18650 / 3500mAh  στο 80% . Η οθόνη LCD ενσωματώνει την τεχνολογία MVA (πολυκατευθυντική κάθετη ευθυγράμμιση) και παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την κατάσταση της φόρτισης. Επίσης παρουσιάζει την κατάσταση "υγείας" της μπαταρίας. 
  • Ο SC4 ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο της μπαταρίας και την χωρητικότητά της και επιλέγει το κατάλληλο ρεύμα φόρτισης. Οι διάφορες επιλογές φόρτισης είναι χειροκίνητα επιλέξιμες για τις διάφορες απαιτήσεις. Υπάρχει δυνατότητα ώστε η πρώτη και δεύτερη θέση μπορεί να επιλεχθούν ώστε να φορτίζουν με προτεραιότητα. Διαθέτει ειδική λειτουργία επαναφοράς εξαντλημένων μπαταριών IMR.  Διαθέτει προστασία από βραχυκυκλώματα και ανάποδη πολικότητα.
  • Διαθέτει θύρα USB για να φορτίζει οποιαδήποτε συσκευή 5v / 2,1A max  (μετά από την φόρτιση των μπαταριών). Μετά από διάστημα 3 λεπτών χωρίς καμία λειτουργία η οθόνη θα σβήσει για λόγους οικονομίας. Μόλις υπάρξει οποιαδήποτε λειτουργία η οθόνη θα ανάψει ξανά. Είναι κατασκευασμένος από υλικά επιβραδυντικά της φλόγας και ανθεκτικά στην φωτιά.
  • Χρησιμοποιείτε πάντα τον κωδικό γνησιότητας 16 ψηφίων που βρίσκεται έξω από την συσκευασία.

Χαρακτηριστικά

Manufacturer:
Nitecore
  Message Us