Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Επιλέξτε Κατηγορία

- 7%

Μπαταρία μοτοσυκλέτας Motobatt MB9U 12V 11Ah

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 70.00
65.00
Κερδίζετε : 5.00 (7%)
MB9U
Αμεσα Διαθεσιμο, Παραδοση 1 εως 3 ημέρες

Παραδίδεται από 1 εως 3 ημέρες

+
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμίας

Η MotoBatt είναι μια μπαταρία AGM με ανώτερο σχεδιασμό. Οι μπαταρίες AGM χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια σε απαιτητικές εφαρμογές όπως στρατιωτική χρήση και χρήση σε οχήματα εκτός δρόμου. Ο σχεδιασμός με σφραγισμένα στρώματα γυαλιού αποδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής και πολλά πλεονεκτήματα στην αξιοπιστία. Κάθε πλάκα είναι περιτυλιγμένη με ύφασμα γυαλιού, το οποίο όχι μόνο απορροφά όλον τον ηλεκτρολύτη αλλά λειτουργεί και ως μαξιλάρι ανάμεσα στις πλάκες χαλκού. Αυτό τις αποτρέπει από το να δονούνται, κάτι που μπορεί να τις κάνει να σπάσουν και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα μεταξύ τους.

Οι μπαταρίες AGM έχουν πολύ μικρότερο συντελεστή αυτοεκφόρτισης από τις απλές κλειστού τύπου. Επίσης επειδή έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα μπορούν να αποφορτιστούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από μία απλή μπαταρία κλειστού τύπου, η οποία δεν αντέχει τέτοιου είδους αποφόρτιση.

Οι μπαταρίες της MotoBatt έρχονται προενεργοποιημένες από το εργοστάσιο, πλήρως φορτισμένες για βέλτιστη απόδοση και έτοιμες για εγκατάσταση στο όχημά σας.

Δείτε το στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Διαστάσεις

Μήκος:
136mm
Πλάτος :
76mm
Ύψος:
133mm
Ύψος με πόλους:
154mm

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα:
11Ah
CCA:
140A
Manufacturer:
Motobatt
  Message Us