Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Επιλέξτε Κατηγορία

Μπαταρία μοτοσυκλέτας Motobatt MBTX20U 12V 21Ah

110.00
MBTX20U
Αμεσα Διαθεσιμο, Παραδοση 1 εως 3 ημέρες

Παραδίδεται από 1 εως 3 ημέρες

+
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμίας

Η MotoBatt είναι μια μπαταρία AGM με ανώτερο σχεδιασμό. Οι μπαταρίες AGM χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια σε απαιτητικές εφαρμογές όπως στρατιωτική χρήση και χρήση σε οχήματα εκτός δρόμου. Ο σχεδιασμός με σφραγισμένα στρώματα γυαλιού αποδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής και πολλά πλεονεκτήματα στην αξιοπιστία. Κάθε πλάκα είναι περιτυλιγμένη με ύφασμα γυαλιού, το οποίο όχι μόνο απορροφά όλον τον ηλεκτρολύτη αλλά λειτουργεί και ως μαξιλάρι ανάμεσα στις πλάκες χαλκού. Αυτό τις αποτρέπει από το να δονούνται, κάτι που μπορεί να τις κάνει να σπάσουν και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα μεταξύ τους.

Οι μπαταρίες AGM έχουν πολύ μικρότερο συντελεστή αυτοεκφόρτισης από τις απλές κλειστού τύπου. Επίσης επειδή έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα μπορούν να αποφορτιστούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από μία απλή μπαταρία κλειστού τύπου, η οποία δεν αντέχει τέτοιου είδους αποφόρτιση.

Οι μπαταρίες της MotoBatt έρχονται προενεργοποιημένες από το εργοστάσιο, πλήρως φορτισμένες για βέλτιστη απόδοση και έτοιμες για εγκατάσταση στο όχημά σας.

Δείτε το στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Διαστάσεις

Μήκος:
175mm
Πλάτος :
87mm
Ύψος:
155mm
Ύψος με πόλους:
155mm

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα:
21Ah
CCA:
310A
Manufacturer:
Motobatt
  Message Us