Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι αποστολής

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία και κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σας στέλνουμε επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για τυχόν λεπτομέρειες .

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00. Παρέχεται δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο εφόσον ζητηθεί με έξτρα χρέωση 3,50€. Αν επιθυμείτε παράδοση το αργότερο μέχρι τις 11:00 το πρωί η επιβάρυνση είναι 5€, ενώ αν θέλετε συγκεκριμένες ώρες παράδοσης με χρονική δέσμευση μικρότερη των 3 ωρών η χρέωση είναι 4€ επιπλέον. Θα πρέπει να αναφέρετε τυχόν επισυμάνσεις στο πεδίο που υπάρχει για τα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής εντός νομού Αττικής:

Για τις περιοχές : Αθήνα-κέντρο, Ταύρο, Καλλιθέα, Ν.Σμύρνη, Μοσχάτο, Πετράλωνα και για αγορές άνω των 30€ καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε εμείς.

Καθώς επίσης και για τις περιοχές : Βύρωνας, Ηλιούπολη, Δάφνη, Παγκράτι, Καισαριανή, Υμηττός κατόπιν συνενοήσεως και συνήθως για απογευματινές ώρες παράδοσης.

Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές:

1. Courier (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες (ανάλογα με την περιοχή) και εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Η χρέωση είναι 3.00€ έως 3kg και 1,1€ για κάθε επιπλέον κιλό.)

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€ επιπλέον.

2. Πρακτορείο (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες για περιοχές της Αττικής που ανήκουν στη ζώνη Α΄ με κόστος 3,00-5,00€/τμχ. και παράδοση σε 2 εργάσιμες για τις περιοχές που ανήκουν στη ζώνη Β΄ 4,00-6,00€/τμχ.)

Το ποσό σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να κατατεθεί σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε "παραλαβή από το κατάστημα" και στα σχόλια αναφέρετε το πρακτορείο που επιθυμείτε ή επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά.

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

1. Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες. Η χρέωση είναι 3.00€ έως 3kg και 1,1€ για κάθε επιπλέον κιλό.)

2. Πρακτορείο (Παράδοση σε 1 εργάσιμη για Κρήτη, Θεσ/κη, Πάτρα με κόστος από 5,00-7,00€ και 2 εργάσιμες για Ρόδο, Κέρκυρα, νησιά Ν.Αιγαίου και Ηπ.Ελλάδα με το ίδιο κόστος.)

Το ποσό σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να κατατεθεί σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε στα σχόλια να αναφέρετε το πρακτορείο που επιθυμείτε.

[Αν θέλετε να υπολογίσουμε εμείς πια είναι η οικονομικότερη λύση για τη δική σας ανάγκη καλέστε μας στο 210-3410285 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@energybatteries.gr.]

  Message Us